SAGT OM
CPH LATEX FETISH MEETUP:

Hvad synes du om Copenhagen Latex Fetish Meetup?

PintownPhetish skrev:
"Det var virkelig et super Meet-Up på "viggo´s" sidste lørdag. Jeg blev overrasket da folk, jeg kender fra manifest, begynder at ankomme i "civil" og overvældet over hvor hyggeligt det er at mødes i afslappende omgivelser. Jeg havde en fed aften, det er sgu et godt initiativ i har gang i dér. Håber jeg kan komme med til det næste meet-up....?"


Latex skrev:
"Det er en sjælden fornøjelse at opleve så mange åbne og hyggelige mennesker samlet på baggrund af et emne der ofte er både ekstremt privat og sårbart. Deltagerne er altid villige til at dele ud af deres erfaringer med et oprigtigt ønske om at formidle deres oplevelser til andre som er på vej til at åbne for nye sider af dem selv."


EnReich skrev:
"Det var et rigtig rigtig hyggeligt møde og sikke dog et pænt fremmøde. Fedt at se der kommer så mange med masser af inspiration til hinanden både i latex og alm. tøj. Et hamrende godt initiativ. :-)"


Regnfrakkepar skrev:
"Vi har deltage tidligere i foråret 2008. Kanongodt initiativ. Det skal ikke afholde mig fra at opfordre andre til at deltage i dette møde, som er 1) interessant 2) bevidsthedsudvidende samt 3) muntert sammen med en masse søde, rare og dejlige mennesker. Hvor er det fantastisk at se dejlige piger og fyre vælte ind i et værtshus i latex og regnfrakker! Man bli'r helt varm inden i ved tanken! Og folk kigger altså ret meget - men på den gode måde!"